Na ovoj strani možete da vidite neke od mojih radova koji su vezani za Microblading ( Japansko iscrtavanje obrva ), Manikir ( Nega i Nadogradnja noktiju ) kao i po neke slike salona …

Microblading

Japansko iscrtavanje obrva

Manikir

Nadogradnja noktiju

Salon

I još po nešto

Cena Microblading i Manikir Tretmana

Microblading - Japansko

Japansko iscrtavanje obrva

Svaki nedostatak i dlačica koja nedostaje se iscrtava posebno i time se postiže prirodan a ne efekat šminke. Svaki tretman je poseban, pošto se prilagodjava vašoj kosi, vašem tenu lica i obrva. Ako želite savršen izgled obrva u svakom momentu i to po veoma povoljnim cenama, zakažite tretman!

Pogledaj Cene

Microblading - Japanska metoda iscrtavanja obrva

Manikir tretmani

Osetljivi, tanki nokti skloni listanju i pucanju, teško će dostići željenu dužinu prirodnim putem. Najbolje rešenje za njih je produžavanje pomoću različitih manikir tehnika. Danas su najrasprostranjenije: izlivanje, ojačanje prirodnih noktiju i nadogradnja tipsama. Zakažite manikir tretman po povoljnim cenama!

Pogledaj Cene

Za koga je Japansko iscrtavanje obrva – Microblading

Umorni ste od jutarnjeg iscrtavanja obrva i sama pomisao na to vam već predstavlja opterećenje, a bitan vam je njihov savršen izgled u svakom datom momentu pa čak i dok spavate i čim se probudite…

Boje koje se koriste za iscrtavanje dlačica se ne razlikuju od prirodne boje obrva, pa samim tim ne postoji efekat šminke, već se njihovim crtanjem ispravljaju nedostaci i poboljšava prirodan izgled vaših obrva. Trenutno je Japanska metoda iscrtavanja obrva pravi hit u svetu kad je reč o trendovima u svetu lepote.

Ako vas interesuje bilo kakva informacija vezana za microblading, manikir tretman ili poslovnu saradnju, slobodno me kontaktirajte … rado ću Vam odgovoriti!

Kontakt…