Na ovoj stranici možete da vidite aktuelne i trenutne cene za Microblading odnosno Japansko iscrtavanje obrva kao i za Manikir tretmane… Microblading cena kao i cena za Manikir tretmane je podložna izmenama usled promo kampanja… Tako da je svakako preporuka da me kontaktirate putem forme ili putem socijalnih mreža pre zakazivanja tretmana.

microblading cena

Microblading Cena

Prvi tretman

Cena: 70€

Zakaži

Korekcija

Cena: 30€

Zakaži

nadogradnja nokriju cena

Cena Manikir tretmani

Nadogradnja

Cena: 1200RSD – 10€

Zakaži

Korekcija

Cena: 800RSD – 7€

Zakaži

Gel lak

Cena: 700RSD – 6€

Zakaži

Izlivanje

Cena: 1400RSD – 12€

Zakaži

Galerija Manikir i Microblading tretmana… 🙂

Boje koje se koriste za iscrtavanje dlačica se ne razlikuju od prirodne boje obrva, pa samim tim ne postoji efekat šminke, već se njihovim crtanjem ispravljaju nedostaci i poboljšava prirodan izgled vaših obrva. Trenutno je Japanska metoda iscrtavanja obrva pravi hit u svetu kad je reč o trendovima u svetu lepote.

Izlivanje noktiju je tehnika promene dužine i oblika prirodnog nokta, koja je danas široko rasprostranjena.

Nadogradnja noktiju je širi i opšti pojam za tehniku povećanja dužine nokta. Nadogradnja tipsama je metoda produžavanja noktiju sa plastičnim nastavcima, tzv. tipsama, koje mogu biti različitih veličina, oblika, pa i boja.

Pogledaj galeriju

Kontakt

Umorni ste od jutarnjeg iscrtavanja obrva i sama pomisao na to vam već predstavlja opterećenje, a bitan vam je njihov savršen izgled u svakom datom momentu pa čak i dok spavate i čim se probudite…

Ako vas interesuje bilo kakva informacija vezana za microblading, manikir tretman ili poslovnu saradnju, slobodno me kontaktirajte … rado ću Vam odgovoriti!

Kontakt…